Welcome to Breast Enlargement World

Összehasonlítás

Jan. 16, 2010. A mellnövelõ tabletták széles választéka kapható a piacon. Azonban jelentõs különbségek vannak köztük, a teljesítmény és az egyedi jellemzõk terén is. Elsõ látásra ugyanolyannak látszanak. De ez messze nem igaz.

Amikor az ilyen fajta termékek értékelésére kerül a sor, mindig észben kell tartanunk egy sor igen fontos tényezõt: hogy van-e bármilyen, olyan orvosoktól vagy természetgyógyásztól származó bizonyíték, akik támogatják a használatukat, hogy vannak-e olyan vásárlóik, akik beszélnek a termékkel kapcsolatos tapasztalatukról; hogy rendelkeznek-e a szükséges garanciákkal, hogy az összetevõk jó minõségûek-e és biztonságosak-e, hogy az eredmények gyorsak-e, stb.

A piacon manapság létezõ összes márka mellett, a legmegfelelõbb termék kiválasztása hosszú és nehéz feladatnak bizonyulhat, de nincs ok aggodalomra, mivel a saját kutatásaink és az olvasóink tapasztalata alapján segíteni fogunk az igényeinek legmegfelelõbb kiválasztásában.

 

Összehasonlítás

Procurves

Procurves Plus

A vevõelégedettség fokát mérõ legújabb kísérletek alapján  arra a következtetésre jutottunk, hogy a piacon a Procurves márka rendelkezik a legjobb eredményekkel. Nagy a különbség e között a komplett termék és a többi között. Elõször is ez az egyedüli termék, amelyhez nagyon hatékony gyakorlat program tartozik, amely csodálatosan kiegészíti a tablettákat, ezzel az eredmények még gyorsabbak és jobbak.

A használt összetevõk elsõ osztályúak; annyira, hogy ez a termék GMP minõségi tanúsítvánnyal rendelkezik,amit más márkáknál nem találtunk. Egy másik alapvetõ különbség a vevõk tanúvallomásai, amelyek valódisága bizonyított, mivel ugyanezek a vevõk aláírták azokat, amit más termékeknél nem találtunk. Hasonlóan, ez az EGYEDÜLI termék, amit a hivatásos orvosok és a természetgyógyászok javasolnak, akik garantálják biztonságosságát és az eredményeket, ahogy az a honlapon látható tanúvallomásokból is kitûnik.

Egy másik kulcsfontosságú tényezõ, ami megmagyarázza, hogy miért ez a termék a legjobbra értékelt szerintünk és olvasóink szerint is az összes piacon található termék közül, a kivételes ár-minõség arány, és természetesen visszafizetési garanciát is kínál.

Véleményünk szerint jelentõs különbség van e között a termék között és a többi között.

Menjen a honlapra

 

Breast Gain Plus

Breast Gain PlusA harmadik helyen találjuk a Breast Gain Plus-t, amelynek összetétele nem annyira újszerû és hatékony mint az elõzõ terméké és a minõsége, véleményünk szerint egy kicsit rosszabb. Emellett nem találtunk tanúvallomásokat, amelyeket a termékrõl beszélõ vevõk vagy orvosok aláírtak volna, és nem kínálnak extra ajándékot sem, mint a másik 2 termék. Azonban visszafizetési garanciát kínálnak. Röviden, nagyszerû termék, de, véleményünk szerint rosszabb minõségû, mint az elõzõk.

 

Vanity

Vanity

A többénél jóval hátrább találjuk a Vanity-t, ami véleményünk szerint túl drága, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mit nyújt. Nem rendelkezik semmilyen tanúvallomással, amit az eredményességét garantáló orvosok vagy vevõk aláírtak, amit ön is ellenõrizhet. A honlapja a Grobust honlappal együtt a legrosszabb az összes közül. Legalább visszatérítési garanciát és egy extra bónuszt kínál a megrendeléskor.

 

Grobust

Grobust

Az utolsó helyen, a fejezet végén találjuk a Grobust -ot, ami szerintünk az elõzõekhez képest végtelenül rosszabb termék. Az egyedüli elõny, amit ennek a terméknek tulajdoníthatunk, az az alacsony ár, de ahogy a nõi olvasok tudják, aki "olcsót vesz, drágán megfizet érte”. Ahogy majd ön is megérti, lehetetlen jó minõségû termékeket kínálni ennyire alacsony árakon. Pedig minden termék megvásárlásakor, különösen, ha ilyen jellemzõkkel bír, a hatékonyságot keressük. Emellett nem rendelkezik aláírt tanúvallomásokkal, nincsenek olyan orvosok, akik garantálják az eredményeit. Nincs extra ajándék sem... Ellenben visszafizetési garanciát kínál.

Menjen a honlapra


 

A mellnagyobbitas.org végsõ következtetése:

Végsõ következtetésként a mellnagyobbitas.org-on a  a Procurves-t tartottuk a legajánlottabb és leghatékonyabb terméknek, mivel ez a legteljesebb minden szempontból. Magába foglalja a gyakorlat programot, amit kifejezetten a természetes mellnövelésre terveztek és fejlesztettek ki (egyedülálló termék), és a vevõk tanúvallomásait is idézi, akik a termékkel kapcsolatos saját tapasztalatukról beszélnek, és az egészségügyi szakemberek tanúvallomásait, akik garantálják a biztonságosságát és hatékonyságát, sok és részletes információt nyújt a honlapján, egyedülállóan kiváló minõségû összetevõket, verhetetlen ár-költség arányt, ingyen szállítási opciót a vásárláskor… röviden, ma ez a legjobb mellnövelõ termék a piacon a nõk számára.

A honlapunkon közzétett információ egyedüli célja, hogy tájékoztassa olvasóinkat a mellel kapcsolatos kezelésekről, tanácsokról és hírekről.  Ez az információ semmi esetre sem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy a szükséges orvosi konzultációt.  A mellnagyobbitas.org nem vállal felelősséget a kezelésnek szakorvos előzetes engedélyezése nélkül történő alkalmazásából vagy az információ felhasználásából eredő kárért. A honlapon szereplő bármilyen információ orvos vagy szakember felügyelete nélkül történő felhasználása önorvoslásnak tekinthető.